Elräkningen kan vara en stor del av boendekostnaden, inte minst under vinterhalvåret när värme, belysning och diverse hemelektronik går på högvarv. Turligt nog finns många smarta produkter som kan hjälpa till att hålla nere energiförbrukningen.

Tyska Tado° gör smarta termostater och är nyfikna på vad SweClockers medlemmar använder för prylar i syfte att minska energiförbrukningen i hemmet. Delta i undersökningen och diskutera i forumet!

Sponsras av Tado°
Denna artikel produceras i samarbete med Tado° som betalar för publiceringen. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.

Products2020_heating_cooling_app_uk-1200x1200-28e5ebb.png

En smart klimatassistent från Tado° säkerställer ett bekvämt och hälsosamt klimat och minskar samtidigt energiförbrukningen avsevärt. Den intuitiva appen och smarta hemintegrationer gör att du kan styra din uppvärmning var som helst och mer effektivt än tidigare. Installera med enkla steg-för-steg instruktioner anpassade till ditt värmesystem. Fungerar med de flesta termostatventiler.

Läs mer om Tado° hos Proshop